Službene stranice Općine Krapinske Toplice

World Top Model Croatia

Finalistice izbora u Krapinskim Toplicama

Krapinsko-zagorska županija, Općina Krapinske Toplice i vodeni park Aquae Vivae – Krapinske Toplice domaćini su priprema finalistica izbora World Top Model Croatia.

Kao posebne gošće, pripremama će prisustvovati i izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore. Isto tako podršku će djevojkama pružiti i druga pratilja hrvatskog izbora Miss Universe, topličanka Mirta Kuštan. Djevojke će kroz nekoliko dana 7-10. listopada, posjetiti destinacijske turističke lokacije i znamenitosti Krapinsko-zagorske županije te napravili razna foto i video snimanja na lokacijama. Bogat zagorski program djevojke započinju u srijedu 7. listopada  u 12 sati u vodenom parku Aquae vivae, a kroz tri dana boravka posjetit će najvažnije znamenitosti Krapinsko-zagorske županije.

Svojom potporom, Krapinsko zagorska županija i Općina Krapinske Toplice su projektu WTM Croatia dala još veću pozornost, a i poruku mladim ljudima da svojim trudom, zalaganjem i upornošću mogu uspjeti u svojim namjerama, kao i da imaju podršku svih struktura društva i zajednice u kojoj djelujemo.

World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi jubilarnu 25. obljetnicu, a finalni izbor će se održati u prosincu 2015. u Rimu/Italija. UMAH – Udruћenje manekena Hrvatske organizira izbor u Hrvatskoj. Desetak modnih agencija poslale su svoje predstavnice na finalni izbor, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica , koja će nas predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Rimu.

Finalni izbor u Hrvatskoj, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica,  održat će se u nedjelju, 11. listopada 2015. u 20h , u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Hrvatska će pobjednica uz medijsku promociju dobiti i mnogobrojne nagrade sponzora, a jedna od važnijih je stipendija poslovnog učilišta, kao i osobni automobil na korištenje.

Sve detalje s priprema djevojaka u Krapinsko-zagorskoj županiji kao i samog finalnog izbora u Zagrebu, sve novosti, možete pratiti na službenim facebook stranici WORLD TOP MODEL CROATIA.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.