Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Urbanistički plan uređenja – javna rasprava

Na temelju članka 86. i 93. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (Narodne Novine br. 76/07, 38/09, 55/11. i 90/11), Odluke o izradi izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Krapinske Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 14/12 i 2/14) i Zaključka Općinskog načelnika Općine Krapinske Toplice o utvrđivanju izmijenjenog Prijedloga I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Krapinske Toplice za ponovnu javnu raspravu, Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice objavljuje

Ponovnu javnu raspravu

o prijedlogu I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Krapinske Toplice

  1. Provodi se ponovna javna rasprava o izmijenjenom prijedlogu I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Krapinske Toplice ( u daljnjem tekstu: UPU), koji je utvrdio Općinski načelnik Općine Krapinske Toplice dana 27.6.2014. g.
  2. Javni uvid u Prijedlog izmijenjenog UPU-a trajati će 8 dana, od 9.7. do 16.7.2014. g. Na javnom uvidu biti će izložen tekstualni i grafički dio izmijenjenog prijedloga UPU-a, te sažetak za javnost.
  3. Javni uvid u Prijedlog izmijenjenog UPU-a moći će se izvršiti u prostorijama Općine Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice:
    • svakog radnog dana u vremenu od 9.00 do 14.00 sati.
  4. Javno izlaganje o Prijedlogu izmijenjenog UPU-a, sa stručnim obrazloženjem izrađivača (Zavod za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije)) održati će se dana 15.7.2014. g. (utorak) s početkom u 16.00 sati u prostoru Doma kulture (kino dvorana) u ulici Ksavera Šandora Đalskog 1 u Krapinskim Toplicama.
  5. Novi prijedlozi i primjedbe na izmijenjeni Prijedlog UPU-a mogu se podnositi samo u svezi s izmjenama povodom prihvaćenih primjedbi iznesenih u prvoj javnoj raspravi, te ih je potrebno dostaviti najkasnije do zaključivanja ponovne javne rasprave, odnosno do 16.7.2014. g. (srijeda) naslovljene na adresu: Općine Krapinske Toplice, Jedinstveni upravnom odjel, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.
  6. Primjedbe i prijedlozi moraju biti dostavljeni u roku i čitko napisani, te moraju sadržavati ime, prezime, adresu i potpis podnositelja, s priloženim potrebnim prilozima za razumijevanje (izvod iz katastra). Primjedbe i prijedlozi koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o ponovnoj javnoj raspravi.
  7. Izmijenjeni prijedlog UPU-a biti će za vrijeme trajanja javnog uvida dostupan na web-stranici Općine Krapinske Toplice (www.krapinske-toplice.hr).

Pročelnica:

Divna Hršak-Makek

Dokumenti za preuzimanje (8 mb, zip):

 Javna rasprava – preuzmi dokumente
Odredbe za provođenje UPU 2014.
Sažetak za javnost

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.