Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Sjednica Općinskog vijeća

Poziv

za 24. sjednicu Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice

Temeljem čl. 68. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice (Sl. glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 21/09, 14/12 i 8A/13) sazivam 24. sjednicu Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice 17. travnja 2020. (petak). Sjednica će se održati elektronski.

Za sjednicu predlažem sljedeći dnevni red:

  1. Verifikacija zapisnika sa 23. sjednice Općinskog vijeća održane dana 06.02.2020.g.;
  2. Prijedlog Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Općine Krapinske Toplice;
  3. Prijedlog Pravilnika o načinu uplate parkiranja na području Općine Krapinske Toplice;
  4. Prijedlog Programa potpora u poljoprivredi za 2020.g.;
  5. Prijedlog Statutarne Odluke o izmjenama Statuta Općine Krapinske Toplice
  6. Prijedlog Poslovničke Odluke o izmjenama Poslovnika o radu Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice
  7. Izvješće o radu Općinskog načelnika za razdoblje 01.07. do 31.12.2019.g.
  8. Prijedlog mjera za pomoć fizičkim i pravnim osobama vezano na situaciju izazvanu korona virusom
  9. Vijećnička pitanja

U prilogu poziva dostavljamo Vam materijale uz sve točke dnevnog reda iako su Vam materijali uz točke 1., 2.,3.,4. i 7 prethodno već dostavljeni.

U skladu s preporukom Ministarstva uprave sjednica Općinskog vijeća održati će se elektronski zbog izvanredne situacije izazvane pandemijom koronavirusom, a u skladu s mjerama i Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani okupljanja na jednom mjestu više od pet ljudi.

Slijedom toga molim Vas da dostavljene materijale pregledate i izjasnite se o istima sukladno točkama dnevnog reda.

U slučaju dodatnih pojašnjenja, prijedloga ili primjedbi na pojedinu točku dnevnog reda molim da iste dostavite najkasnije do 15.04.2020.g. (srijeda) do 14:00 sati, kako bi mogli od predlagatelja zatražiti pojašnjenja odnosno odgovor, te isti na vrijeme dostaviti svim članovima.

O točkama dnevnog reda molim da se izjasnite na predloženom obrascu te isti dostavite u Općinu Krapinske Toplice na e-mail adresu: info@krapinske-toplice.hr ili osobno 17.04.2020.g. (petak) do 12:00 sati.

Predsjednik Općinskog vijeća:
Zvonko Očić, prof.

Donesene odluke, dokumenti i zaključci:  Statutarna Odluka o izmjenama Statuta Općine Krapinske Toplice Poslovnička Odluka o izmjenama Poslovnika Općinskog vijeća Odluka o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Općine Krapinske Toplice Pravilnik o organizaciji naplate parkiranja Program potpora poljoprivredi na području Općine Krapinske Toplice za 2020.g. MJERE POMOĆI zaključak o prihvaćanju Izvješća o radu Općinskog načelnika ZAPISNIK O REZULTATIMA GLASOVANJA na 24. sjednici Verificirani zapisnik s 24. sjednice Općinskog vijeća zaključak o verifikaciji zapisnika s 23. sjednice Općinskog vijeća

Preuzmi: Poziv s materijalima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.