Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Građanima općine Krapinske Toplice

Proglašenje elementarne nepogode

Uslijed obilnih padalina u noći s 13. na 14. kolovoza, te tijekom dana 14. kolovoza ove godine poplavljen je dio područja Općine Krapinske Toplice. Također, kao posljedica izrazitog natapanja tla došlo je do aktiviranja mnogobrojnih klizišta i odrona zemlje. Također u nekim slučajevima zabilježene su i depresije terena.

Sve gore navedeno imalo je za posljedicu znatno otežavanje normalnog prometovanja kao i obavljanje normalnih gospodarskih i životnih aktivnosti stanovništva, pa je na zahtjev načelnika Općine krapinske Toplice, župan Krapinsko zagorske županije proglasio elementarnu nepogodu za područje Općine Krapinske Toplice.

Obavještavaju se građani Općine Krapinske Toplice da, sukladno točki A.8. Metodologije za procjenu štete od elementarnih nepogoda (NN br. 96/98) do 28.08.2014.g. mogu prijaviti štetu od elementarne nepogode nastalu na svojoj imovini. Šteta se prijavljuje na zakonom propisanom obrascu u prostorijama Općine Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice radnim danom od 8.00 do 14.00 sati.

Općinski načelnik

          Ernest Svažić

 

Preuzmi obavijest u cjelosti

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.