Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Natječaj za građanske akcije

Poziv na predstavljanje

natječaja “Naš doprinos zajednici”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva će u rujnu 2014. godine u Vašoj županiji predstaviti Natječaj za građanske akcije ‘Naš doprinos zajednici’ namijenjen organizacijama civilnog društva (udrugama, ustanovama i mjesnim odborima). Predstavljanja će se održati prema rasporedu:

Predstavljanje Natječaja za građanske akcije Naš doprinos zajednici  – RUJAN 2014.
DATUM MJESTO TRAJANJE PROSTOR ADRESA
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
 10. rujna Kumrovec 11.00 – 12.00 Općinska vijećnica Ulica Josipa Broza 12
Krapinske Toplice 13.00 – 14.00 OŠ Krapinske toplice Zagrebačka ulica 12
Zlatar Bistrica 16.30 – 17.30 Dom Kulture Vladimira Nazora 56
Donja Stubica 19.00 – 20.00 Klub mladih “STUB KLUB” Toplička 5
SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
11. rujna Glina 12.30. – 13.30 Udruga Jukinac Jukinačka 41
Petrinja 16.00 – 17.00 Udruga IKS Turkulinova 9
Novska 18.30 – 19.30 Udruga mladih Novska Tina Ujevića 2A
Molimo da se prijavite putem maila s osobnim podacima: ime, prezime, organizacija i mjesto u koje ćete doći na predstvljanje na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr

Zaklada navedeni Natječaj raspisuje na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj potpisanog s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i to za područje 5 županija: Istarsku, Primorsko-goransku, Karlovačku, Sisačko-moslavačku i Krapinsko-zagorsku županiju.

Cilj nam je što više organizacija civilnog društva upoznati s navedenim Natječajem te odgovoriti na pitanja koja organizacije imaju. Predstavljanje će poslužiti i kao razmjena iskustva za organizacije koje su se već susrele s ovim Natječajem.

Više o navedenom
http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/u-fokusu/predstavljanje-natjecaja-za-gradanske-akcije-u-krapinsko-zagorskoj-i-sisacko-moslavackoj–zupaniji.html

 

Preuzmi pdf datoteku: Poziv – Predstavljanje Natječaja za GA

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.