Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Zapošljavanje u programu javnih radova

Javni poziv

nezaposlenim osobama za podnošenje prijava u Programu javnih radova na području općine Krapinske Toplice za 2015. godinu

Općina Krapinske Toplice uključiti će se u Nacionalni plan za poticanje zapošljavanja u 2015. godini kroz Program javnih radova Radom za zajednicu i sebeProgram javnih radova je mjera zapošljavanja koja se temelji se na društveno korisnom radu, kojoj je cilj društveno korisnim radom povećati zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba na području Općine, afirmirati njihovu socijalnu uključenost i ublažiti socijalne posljedice njihove nezaposlenosti, uz potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Općine. Rok za podnošenje prijava je 11. veljače 2015. godine.

Ciljane skupine su dugotrajno nezaposlene osobe, bez obzira na dob, razinu obrazovanja i prethodno radno iskustvo. Visina subvencije: bruto plaća od 3.553,66 kuna mjesečno i 100% troškova prijevoza maksimalno do 400,00 kuna.

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prijava potrebe za radnikom biti će objavljena 3. 2. 2015. godine. Rok za podnošenje prijava je 8 dana odnosno do 11. 2. 2015. godine na adresu Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon broj 049 232 267.

Općinski načelnik:

Ernest Svažić

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.