Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Upis u Dječji vrtić “Maslačak”

Na temelju članka 17. Statuta Dječjeg vrtića “Maslačak” Krapinske Toplice i članka 11. i 12. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću “Maslačak” Krapinske Toplice, Upravno vijeće Dječjeg vrtića “Maslačak” Krapinske Toplice objavljuje

Natječaj za upis djece

u 2015./2016. odgojno-obrazovnu godinu

Naziv i sjedište vrtića: Dječji vrtić “Maslačak”, Zagrebačka 12, Krapinske Toplice.

Zahtjev za prijem djece podnosi se u roku od 15 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića “Maslačak”, zaključno do 6. svibnja 2015. godine (srijeda) do 15.00 sati na adresu Dječji vrtić «Maslačak» Krapinske Toplice, Tajništvo, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice, poštom ili osobno.

Komisija za prijem djece objaviti će rezultate upisa s prijedlogom Odluke o upisu djece u vrtić u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje zahtjeva, odnosno najkasnije do 21. svibnja 2015. godine (četvrtak) na mrežnim stranicama Vrtića, Osnivača i na oglasnoj ploči Vrtića.

Natječaj u cjelosti te Zahtjev preuzeti ovdje.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.