Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Projekti

Uzmi pare i napravi nešto za mlade!

10. travnja 2021., Krapinske Toplice

Dom kulture (Ul. Ljudevita Gaja 27) u 15 sati

Imaš super ideju, a nemaš pare? Dođi na radionicu, predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge.

Kroz projekt Uzmi pare i napravi nešto za mlade financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja općine Krapinske Toplice, a u vrijednosti do 20.000 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi moraju:

1. Doći na radionicu (sami ili još bolje s frendovima_cama).
2. Predstaviti svoju ideju.
3. Motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

Ukoliko želiš predložiti ideju, pozivamo te na radionicu koja će se održati 10. travnja 2021. u Domu kulture s početkom u 15 sati. Molimo te da poneseš osobnu iskaznicu ili putovnicu kako bismo utvrdili da imaš između 15 i 30 godina te živiš u Krapinskim Toplicama.

Detaljna pravila predlaganja i izbora ideja kao i prijava za sudjelovanje na radionici nalaze se na web stranici www.uzmipare.info!

Uzmi pare i napravi nešto za mlade dio je programa Civic Europe. Civic Europe je inkubator za lokalno utemeljene građanske inicijative, organizacije i pojedince u Središnjoj, Istočnoj i Južnoj Europi kojeg su uspostavili MitOst i Sofia Platform, financirani od strane Zaklade Mercator. Projekt provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a.

Za sve informacije pratite Instagram profil @uzmipare.info.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.