Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Projekti

Rekonstrukcija

i prenamjena zgrade Doma kulture

Izrada projektno-tehničke dokumentacije za projekt Rekonstrukcija i prenamjena zgrade Doma kulture u Multimedijski centar Krapinske Toplice. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Državnog proračuna RH, programom pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Općina Krapinske Toplice u postupku je izrade projektno tehničke dokumentacije, idejnog, glavnog i izvedbenog projekta, ostalih potrebnih podloga i elaborata za ishođenje potrebnih potvrda i dozvola za projekt Rekonstrukcija i prenamjena zgrade Doma kulture u Multimedijski centar Krpinske Toplice. Ugovor o sufinanciranju projekta sklopljen je s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a sufinanciranje iznosi do 300.000,00 kuna. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci od sklapanja Ugovora odnosno do 18. studenoga 2019. godine. Za izradu projektno-tehničke dokumentacije Općina Krapinske Toplice provela je postupak javne nabave, te je temeljem provedenog postupka i izvršne Odluke o odabiru za izradu dokumentacije sklopljen Ugovor s tvrtkom MVA Mikelić Verš arhitekti d.o.o. iz Zagreba.

Preuzmi: Odluka o odabiru

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.