Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Poziv na radionicu

Edukativna radionica

za vlasnike objekata za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu

Pozivamo Vas na Radionicu za iznajmljivače smještajnih kapaciteta u domaćinstvu koja će se održati dana 14. ožujka 2015. (subota) s početkom u 9:00 sati u dvorani Toplice Hotela u Krapinskim Toplicama.

Radionica je besplatna, a namijenjena je svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu, kao i turističkim agencijama koje surađuju s pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu, te šire zainteresiranim turističkim djelatnicima. Radionica je informativno – edukativnog karaktera za sve iznajmljivače uoči turističke sezone.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici prijavite slanjem ispunjene prijavnice najkasnije do 10. 3. 2015. na tzo-krapinske-toplice@kr.t-com.hr, s obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen i obvezna je e-mail prijava. Obrazac za prijavu možete naći ovdje.

Radionica je organizirana na inicijativu Općine Krapinske Toplice i Turističke zajednice općine Krapinske Toplice, u suradnji sa Zajednicom obiteljskog smještaja pri HGK i Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije.

U Krapinskim Toplicama se, naime, od 12.-14.03.2015. godine održava 5. Konferencija industrije zdravstvenog turizma – Progresivni proizvodi i trendovi, a za više informacija o istoj možete posjetiti službenu web stranicu: www.hticonference.com/2015/, gdje su otvorene prijave do 6. 3. uz kotizaciju 490,00 kn.

Dobro došli!

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.