Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Poslovni uzlet 2016

Poslovni uzlet

grada Zaboka

Poslovni dnevnik Vas poziva na Poslovni uzlet grada Zaboka koji će se održati 8.travnja 2016. u Velikoj galeriji Grada Zaboka, na adresi Zivtov trg 10, Zabok.

Poslovni uzlet će kroz iskustva uspješnih poduzetnika i besplatne edukacije za sve zainteresirane, obuhvatiti najvažnije teme iz područja financija, te EU fondova i marketinga. Moći ćete saznati sve o korištenju bankarskih proizvoda, kako sredstvima iz EU fondova doći do sredstava za ruralni razvoj, te kako poduzeće izvesti iz krize i razviti dobru brand strategiju. Sve to će Vam pomoći u razvoju i vođenju vlastitih poslova, a imat ćete i priliku saznati kako napraviti uspješnu marketinšku kampanju.

Cjelokupan program edukacija i popis predavača možete pregledati ovdje.

Iako su edukacije besplatne, ljubazno Vas molimo da svoje mjesto rezervirate prijavom na link, broj telefona: 01 6326 021 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr .

Veselimo se Vašem dolasku!

Poslovni dnevnik, Grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija

Preuzmi priloge: Poslovni uzlet grada Zaboka – pozivno pismo Iskoristite priliku i sudjelujte na besplatnim edukacijama u Zaboku PU grada Zaboka – program

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.