Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Plan prijma u službu

Na temelju članka 10. stavka 2. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne Novine broj 86/08 i 61/11) i članka 39. Statuta Općine Krapinske Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije broj 21/09., 8A/13. i 6/14), Općinski načelnik Općine Krapinske Toplice donio je

Plan prijma

u službu u Općinu Krapinske Toplice

Članak 1.

Ovim Planom prijma u službu u Općinu Krapinske Toplice (dalje u tekstu: Plan prijma) utvrđuje se prijam službenika i namještenika u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice (dalje u tekstu: Upravni odjel) tijekom 2015. g.

Članak 2.

Plan prijma sadrži:

  • stvarno stanje popunjenosti radnih mjesta u Upravnom odjelu,
  • potreban broj službenika i namještenika na neodređeno vrijeme za 2015. g.
  • potreban broj vježbenika odgovarajuće stručne spreme za 2015. g.

Članak 3.

Stvarno stanje popunjenosti radnih mjesta u Upravnom odjelu, potreban broj službenika i namještenika na neodređeno vrijeme za 2015.g. i potreban broj vježbenika odgovarajuće stručne spreme za 2015.g. utvrđuje se u Tabeli koja se nalazi i privitku i čini sastavni dio ovog Plana prijma.

Članak 4.

Ovaj Plan prijma stupa na snagu dan nakon objave u Službenom glasniku Krapinsko-zagorske županije.

Općinski načelnik:

Ernest Svažić

Preuzmi Plan u cjelosti.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.