Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Početak radova

na sanaciji Ulice dr. Marcela Majseca

Obavještavaju se stanovnici naselja Krapinske Toplice da će u ponedjeljak 2. 6. 2014. godine započeti radovi na sanaciji-uređenju Ulice dr. Marcela Majseca u Krapinskim Toplicama. Radove će izvoditi tvrtka COLAS HRVATSKA d.d., Međimurska 26, Varaždin. Predviđa se da će radovi biti završeni u roku od 50 kalendarskih dana.

Neposredno prije početka radova izvođač će sukladno troškovniku radova iskolčiti trasu buduće prometnice. Iskolčenje će se izvršiti u utorak 3. 6. 2014. g. s početkom u 9.00 sati.

Zbog izvođenja radova prometovanje Ulicom dr. Marcela Majseca biti će ograničeno.

Prije pokretanja postupka za uređenje Ulice, Općina Krapinske Toplice je izradila Geodetski situacijski nacrt stvarnog stanja predmetne ulice (i objekata) putem ovlaštene geodetske tvrtke GRAD-Z PLAN d.o.o., Zagreb u svrhu utvrđivanja je li od strane posjednika nekretnina uz predmetnu ulicu došlo do smetanja posjeda ulice ili njenog dijela (uzurpacija).

Uvid u navedeni situacijski nacrt može se izvršiti svakog dana u prostorijama Općine Krapinske Toplice.

Općina Krapinske Toplice

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.