Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Glumačka radionica za 54+

Informacije o online glumačkoj radionici koju vodi troje cijenjenih profesionalaca iz svijeta glume: casting agentica Anila Gajević te glumci Toni Gojanović i Filip Krenus. Radionica je i ovaj put besplatna, a namijenjena je ciljnoj skupini 54+.

Radionice se odvijaju uživo putem Zoom linka, a svi polaznici imaju mogućnost interaktivno sudjelovati u radionici, podijeliti svoje životopise, showreelove, IMDB profile i dobiti savjete od naših voditelja kako popraviti materijale s kojima se prijavljuju na audicije. Radionica će polaznicima pomoći da brzo i lako usvoje znanja i vještine koje su potrebne kako bi lakše konkurirali na velikom tržištu međunarodnih projekata.

  • Danas granice ne postoje. Živimo u globalnom selu, u eri interneta, gdje je sve moguće. Nije bitno gdje glumac živi. Može živjeti u najzabačenijem selu, ali s internetskom konekcijom može biti dostupan svima. Glumcima koji su članovi ‘Zone’ cijeli svijet je tržište – govori Anila Gajević koja zastupa gotovo sva poznata glumačka imena s naših prostora.

Besplatna radionica održat će se online u tri termina:  25. 6., 10. 7. i 16. 7. u 19 sati za polaznike 54+. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca https://forms.office.com/r/Wf9tnACsTU.

Informacije o svim radionicama koje radimo mogu se vidjeti i na našoj službenoj stranici www.kulturnjak.hr i na našem FB profilu Kulturnjak.hr.

Preuzmi: Poziv – Glumačka radionica

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.