Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga u okviru javnih potreba u sportu

Sportska zajednica Općine Krapinske Toplice poziva sportske udruge s područja općine Krapinske Toplice, članice SZKT-a, da prijave za sufinanciranje programe/projekte koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu na području općine za 2023. godinu.

Sredstva osigurana u Proračunu općine Krapinske Toplice za 2023. godinu namjenski će se rasporediti udrugama članicama SZKT-a za slijedeće aktivnosti, poslove i djelatnosti:

  • poticanja i promicanja sporta,
  • provođenja sportskih aktivnosti djeci i mladeži,
  • djelovanja sportskih udruga i Sportske zajednice,
  • sportska, domaća i međunarodna natjecanja, te opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša 
  • planiranje, izgradnja, održavanja i korištenje sportskih građevina značajnih za Općinu.
    u ukupnim iznosima definiranim Programom javnih potreba u sportu Općine Krapinske Toplice za 2023.godinu.

Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji će biti na raspolaganju u proračunu Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, odnosno iznos koji će se temeljem ovoga natječaja moći dodijeliti udrugama za provedbu programa je 25.217,33 EUR-a. Najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi: 265,44 EUR-a. Najviši iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi: 15.926,73 EUR-a. Očekivani broj ugovora: 4.

Ponude za provedbu Programa javnih potreba dostavljaju se poštom preporučeno ili neposrednom dostavom zaključno 30 dana od objave natječaja.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.