Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Izbori za mjesne odbore 2019.

Izbori

za članove vijeća MO u Općini Krapinske Toplice

Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice na sjednici održanoj 4. travnja 2019. raspisalo je izbore za članove vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice. Izbori će se održati 26. svibnja 2019., istovremeno s izborima za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske.

Odluka o raspisivanju izbora za izbor članova vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice objavljena je u Službenom glasniku Krapinsko-zagorske županije broj 12/19 od 8. travnja 2019., a stupa na snagu prvi dan nakon dana objave, odnosno 9. travnja 2019. godine.

Svi rokovi vezano uz provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora teku od 10. travnja 2019. godine. Prijedlozi lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora moraju biti dostavljeni Općinskom izbornom povjerenstvu u roku 14 dana od dana stupanja na snagu Odluke o raspisivanju izbora, odnosno do 23. travnja 2019. do 24:00 sata.

Izbore za članove vijeća mjesnih odbora provodi Općinsko izborno povjerenstvo i birački odbori za provođenje izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske.

Sjedište Općinskog izbornog povjerenstva je u prostorijama Općine Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Sve obavijesti vezano na provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora mogu se dobiti u sjedištu Povjerenstva radnim danom od 8:00 do 14:00 sati na telefon broj 049 232 267 ili 049 501 333.

Preuzmi:

ODLUKA O RASPISIVANJU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA Rješenje o imenovanju Općinskog izbornog povjerenstva

Obvezatne upute broj 1 – o obrascima za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice Obvezatne upute broj 2 – o redoslijedu izbornih radnji u tijeku rokova za provodbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora Obvezatne upute broj 3- zaštita osobnih podataka

MO 1 – Prijedlog kandidacijske liste za članove vijeća mjesnog odbora MO 2 – prijedlog kandidacijske liste grupe građana za članove vijeća mjesnog odbora MO 3 – očitovanje kandidata o prihvaćanju kandidature MO 4 – izjava o prihvaćanju dužnosti tijela za provedbu izbora MO 5 – rješenje o imenovanju biračkog odbora MO 6 – rješenje o određivanju biračkih mjesta MO 8 – zapisnik o radu biračkog odbora MO 9- zapisnik o radu Općinskog izbornog povjerenstva

Odluka o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice Odluka o dopuni Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice

Poveznice:

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.