Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Edukativni seminar

Profiliranje

DMK proizvoda i destinacija

Udruga nezavisnih putničkih agenata Hrvatske, u suradnji sa MHZ – Galerijom Antuna Augustinčića i TZ Grada Klanjca, organizira edukativni seminar pod nazivom Profiliranje DMK proizvoda i destinacija koji će se održati 19. listopada 2017. godine u Studiju Galerije Antuna Augustinčića u Klanjcu.

Seminar se provodi uz podršku Hrvatske turističke zajednice i potporu Ministarstva turizma, u okviru projekta čiji je cilj otvaranje novih mogućnosti za profiliranje visokokvalitetnih i ekskluzivnih proizvoda, odnosno kreiranje umreženog destinacijskog sustava kombiniranih ključnih hrvatskih turističkih proizvoda zacrtanih Strategijom razvoja turizma RH do 2020. godine kao i akcijskim planom razvoja: kulturnog, kreativnog, wellbeing i termalnog turizma, eno-gastronomskog i aktivnog turizma.

Zadatak seminara je jačanje konkurentnosti DMk i turističkih mikro poduzetnika i destinacijskih dionika te osnaživanje cjelogodišnje atraktivnosti destinacija Republika Hrvatske u skladu s promjenama na tržištu i navedenim nišama posebnih interesa.

Poziv na seminar se upućuje:

  • direktorima u turističkim zajednicama i one zadužene za destinacijski menadžment,
  • predstavnicima organizacija, institucija i asocijacija ukupnog destinacijskog okružja,
  • voditeljima DMK, zaposlenima u malim i mikro poduzećima, posebice u turizmu, turističkim agencijama, hotelima, smještajnim objektima i sl.,
  • dionicima destinacija, građanima, studentima te svim zainteresiranima za razvoj inovativnih proizvoda urbanog, kulturnog, kreativnog i edukativnog turizma, s naglaskom na tematske proizvode.

Konačni cilj seminara je osvijestiti komplementarnu mrežu jakih hrvatskih destinacija koje svoju konkurentnost zasnivaju na prepoznatljivim DMK proizvodima, koji im omogućuju zajedničku promociju i djelovanje u sinergiji.

Detaljnije informacije i tekst poziva možete pronaći na mrežnoj stranici Zagorske razvojne agencije.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.