Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Vježba civilne zaštite

U zgradi osnovne škole u Krapinskim Toplicama održat će se vježba civilne zaštite „Potres – 2023“

Općina Krapinske Toplice obavještava građane kako će se u petak, 27. listopada 2023. godine s početkom u 15.30 sati, održati vježba civilne zaštite pod nazivom „Potres – 2023“. Vježba će se izvesti u prostoru zgrade i okolici zgrade Osnovne škole Krapinske Toplice, a predviđeno trajanje vježbe je 50 minuta.

“Cilj vježbe je praktična provjera Plana evakuacije i spašavanja Osnovne škole Krapinske Toplice i spašavanje učenika i zaposlenika u slučaju mogućeg potresa i požara. Osim osposobljenosti djelatnika i polaznika škole za postupanje u slučaju izvanrednih situacija i valjanosti predviđenih pravaca evakuacije, promatrat će se osposobljenost i postupak u intervenciji operativnih snaga sustava civilne zaštite i žurnih službi”, pojasnili su iz Općine. Kako su naveli u svom priopćenju, u vježbi sudjeluju upravljačka i vježbovna skupina. Upravljačku skupinu čine: Služba civilne zaštite Krapina, operativne snage vatrogastva Općine Krapinske Toplice, Zavod za hitnu medicinu Krapinsko – zagorske županije, GDCK Zabok, HGSS – Stanica Zlatar Bistrica, PP Zabok, načelnik stožera civilne zaštite Općine Krapinske Toplice, Općinska načelnica, Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice. Vježbovnu skupinu čine:  Operativne snage sustava civilne zaštite, žurne službe, službenici i namještenici Općine Krapinske Toplice, djelatnici i učenici Osnovne škole Krapinske Toplice.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.