Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Uključivanje u projektne aktivnosti – verificirani programi

Projekt KISS

– Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje

Društvo Multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije u partnerstvu sa Mrežom udruga Zagor i Krapinsko-zagorskom županijom provodi projekt “KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje”.

KISS je usmjeren na osobe s invaliditetom te dugotrajno nezaposlene mlade kojima se omogućava stjecanje novih vještina i znanja putem verificiranih i neformalnih programa edukacije usmjerenih na kulturne i kreativne industrije koje, između ostaloga, daju brojne mogućnosti samozapošljavanja.

U okviru ovog projekta priprema se niz zanimljivih sadržaja:

 1. Verificirani programi – uz plaćene putne troškove na nastavu koja će se u najvećoj mjeri odvijati u Zaboku:
  • web dizajn (5 polaznika)
  • modni dizajn (10 polaznika)
  • engleski jezik A1 (10 polaznika)
  • engleski jezik B1 (5 polaznika)
 2. Radionice – uz plaćene putne troškove za sudionike, a odvijat će se u Zaboku:
  • O kreativnim i kulturnim industrijama (o trendovima i mogućnostima, samozapošljavanju i poduzetništvu) – 2 radionice (30 polaznika)
  • program pripreme na tranziciju (svladavanje stresa i niskog samopouzdanja, uvid u vlastite potencijale, generiranje poslovnih ideja i primjeri iz stvarnog života) – 6 radionica i 2 praktikuma (30 polaznika)

Ukoliko se već sada vidite u nekoj od navedenih aktivnosti ili jednostavno želite saznati više o projektu, možete se javiti izravno u Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije (049/221-973, dms_krapina@sdmsh.hr ili u Mrežu udruga Zagor (0912226350, nikolina@zagor.info).

Više o projektu na linku: https://www.dmskzz.hr/kiss-kreativne-industrije-samozaposljavanje-i-samopouzdanje/

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.