Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Misija

Naša jest misija da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Pri tom će posebna pozornost biti usmjerena na postizanje potpunog zadovoljstva svih naših građana, gostiju, poslovnih partnera i suradnika, kao i svih naših zaposlenika. Općinska uprava, kao javni servis građana, ispunjavat će sve svoje propisane obveze na najbolji način, pružajući našim građanima kvalitetnu uslugu i pomoć u rješavanju svih svojih problema iz naše nadležnosti.

U cilju ostvarenja misije svi zaposlenici Općine spremni su nesebično i požrtvovno obavljati sve povjerene im poslove, konstantno se obrazujući s ciljem postizanja što učinkovitijeg, etičnog i profesionalnog obavljanja poslova uz stalno i kontinuirano poboljšavanje kvalitete rada na dobrobit svih građana.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.