Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola

Odlukom o sufinanciranju nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola za školsku godinu 2022./2023., Krapinsko-zagorska županija sufinancira troškove nabave radnih bilježnica kao pojedinog pripadajućeg dopunskog nastavnog sredstva za obvezne i izborne nastavne predmete u 50%-tnom iznosu od njihove nabavne cijene, a jedinice lokalne samouprave provode postupke nabave.

Općina Krapinske Toplice je provela postupak nabave dopunskih nastavnih sredstava i dodatnog radnog materijala za predmetnu i razrednu nastavu za učenike Osnovne škole Krapinske Toplice, odnosno nabavu radnih bilježnica djelomično sufinanciranih od strane Krapinsko-zagorske županije te atlasa, likovnih mapa i kutija za tehničku kulturu za sve polaznike Osnovne škole Krapinske Toplice u 2022./2023. školskoj godini. Usprkos golemom rastu cijena Općina Krapinske Toplice će u potpunosti financirati nabavu dodatnog radnog materijala osiguravanjem sredstava za nabavu u proračunu za 2022. godinu.

Svim učenicima želimo sretan i uspješan početak nove školske godine!

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.