Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Savjet mladih

Javni poziv

za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Općine Krapinske Toplice

Odbor za izbor i imenovanja Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice temeljem Odluke Općinskog vijeća i Odluke o osnivanju Savjeta mladih (Službeni glasnik KZŽ br 8/15) objavljuje i Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Općine Krapinske Toplice, za mandatno razdoblje od tri godine (2019. – 2022.).

Prijedlozi ovlaštenih predlagatelja zajedno sa svim obrascima i dokumentacijom dostavljaju se na adresu: Općina Krapinske Toplice, Odbor za izbor i imenovanja, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice s naznakom “Prijedlog kandidata za izbor članova Savjeta mladih Općine Krapinske Toplice”, najkasnije do 25. ožujka 2019. godine (ponedjeljak) do 15:00 sati.

Preuzmi: Javni poziv za isticanje kandidata Odluka o o osnivanju Savjeta mladih Privola SMOKT_1_1 SMOKT_1_2 SMOKT_1_3 SMOKT_2_1 SMOKT_2_2 SMOKT_2_3

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.