Službene stranice Općine

Projekti

Strategija razvoja

Strategija razvoja Općine Krapinske Toplice (pdf, 3.5 mb)

Strategija upravljanja imovinom OKT 2019.-2025. Odluka o donošenju Strategije upravlja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Krapinske Toplice 2019-2025.


Centar za posjetitelje

Idejno rješenje


Proširenje sustava odvodnje i II. faze izgradnje UPOV-a (biološki dio) u Krapinskim Toplicama

Dokumentacija za proširenje sustava odvodnje i II. faze izgradnje UPOV-a (biološki dio) u Krapinskim Toplicama i za proširenje sustava odvodnja i izgradnje UPOV-a u Pregradi


MI POmažemo Starijima

MIPOS – MI POmažemo Starijima
Program ZAŽELI – Program zapošljavanja žena

U četvrtak, 22. 2. 2018. godine u prostorijama grada Zaboka potpisani su Ugovori za projekt MIPOS – MI POmažemo Starijima, čiji je nositelj Grad Zabok. Partneru u Projektu su GDCK Zabok, Zlatar, Donja Stubica, Hrvatski zavod za zapošljavanje, područni ured Krapina, Centri za socijalnu skrb Zabok i Donja Stubica, Udruga Lipin cvijet iz Gornje Stubice, Udruga invalida Bedekovčina, te 15 gradova i općina, među kojima je i Općina Krapinske Toplice.

Kroz projekt se predviđa zapošljavanje 55 žena koje će pružati usluge pomoći u kući za 313 korisnika u cilju poboljšanja kvalitete njihova života. Razdoblje provedbe projekta je od 19. 1. 2018. do 19. 7. 2020. godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 9.351.191,10 kn.

Sve o projektu možete vidjeti i na poveznici: http://www.mipos.zabok.hr/.