Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Prigodna nagrada/poklon bon umirovljenicima za nabavu prehrambenih proizvoda

Na temelju članka 39. Statuta Općine Krapinske Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije broj 16/09, 8A/13, 6/14, 4/18, 13/20, 16/20 – pročišćeni tekst, 26/20 i 19b/21), Općinska načelnica Općine Krapinske Toplice donosi Zaključak:

 1. Umirovljenicima s prebivalištem na području Općine Krapinske Toplice koji ostvaruju pravo na mirovinu, povodom božićnih blagdana dodjeljuje se prigodna nagrada/poklon bon za nabavu prehrambenih proizvoda u iznosima prema sljedećim kategorijama:
  • Korisnici s iznosom mirovine do 140,00 EUR-a u iznosu od 50,00 EUR-a
  • Korisnici s iznosom mirovine od 140,01 EUR-a do 270,00 EUR-a u iznosu od 40,00 EUR-a
  • Korisnici s iznosom mirovine od 270,01 EUR-a do 400,00 EUR-a u iznosu od 30,00 EUR-a
 2. Prigodna nagrada dodijelit će se u obliku poklon bona trgovačkog centra Spar d.d., a iste će umirovljenici preuzimati u Općini Krapinske Toplice uz predočenje osobne iskaznice i posljednjeg odreska mirovine kojim se potvrđuje iznos mirovine u jednoj od navedenih kategorija u točki 1. Zaključka.
 3. Poklon bonove umirovljenici mogu preuzeti u Općini Krapinske Toplice od 18. prosinca do 31. siječnja 2023. g. s rokom iskoristivosti od jedne (1) godine od dana izdavanja.
 4. Odobrava se isplata sredstava iz Proračuna Općine Krapinske Toplice za 2023. g. za isplatu prigodne nagrade korisnicima iz točke 1. ovog Zaključka.
 5. Svi osobni podaci koji se u okviru ovog postupka obrađuju u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka smatraju se poslovnom tajnom te se ne smiju ni na koji način obrađivati izvan svrhe za koju su prikupljeni, odnosno bez zakonske osnove. Općina Krapinske Toplice se obvezuje čuvati povjerljivost svih osobnih podataka te da će iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu, a nakon ostvarenja propisane svrhe svi osobni podaci će se brisati.

OPĆINSKA NAČELNICA
Gordana Jureković

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.