Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Poziv za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja Općine Krapinske Toplice

Sukladno odredbama Odluke o priznanjima Općine Krapinske Toplice (Sl. gl. KZŽ br. 9/95 i 5/98) povodom Dana Općine, 18. srpnja, dodijelit će se javna priznanja Općine Krapinske Toplice.

Javna priznanja Općine su: Povelja Općine Krapinske Toplice, Plaketa Općine Krapinske Toplice, Zahvalnica Općine Krapinske Toplice i Povelja počasnom građaninu.

Zahvalnica se dodjeljuje organizacijama i pojedincima za razne donacije i pomoći Općini.

Povelja Općine Krapinske Toplice se dodjeljuje pojedincima, javnim i drugim ustanovama, poduzećima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju ili ugledu Općine ili ako na neki drugi način trajno zaduže Općinu u oblasti stvaralaštva i suradnje.

Plaketa Općine Krapinske Toplice dodjeljuje se u pravilu pojedincima za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju i ugledu Općine u bilo kojem vidu stvaralaštva.

Počasnim građaninom može se proglasiti osoba iz zemlje ili inozemstva, koja se svojim višegodišnjim radom i aktivnošću istaknula u doprinosu razvitka Općine ili na drugi način zadužila Općinu.

Pozivamo Vas da najkasnije do 28. lipnja 2024. g. (petak) dostavite svoje prijedloge na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Pisani prijedlog mora sadržavati:

  1. osnovne podatke o kandidatu:
    • Pravna osoba – naziv, osnovna djelatnost, godina početka rada i dr.
    • Fizička osoba – ime i prezime, adresa prebivališta, godina rođenja, osnovni podaci o radu i dr.
  2. obrazloženje prijedloga uz napomenu za koje se priznanje kandidat predlaže i razlog prijedloga
  3. potpis i pečat predlagača.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.