Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Poziv na program osposobljavanja

Žene

biraju novu šansu

Projekt: Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja Žene biraju novu šansu UP.01.3.1.01 – Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III

LAG Zagorje-Sutla žene koje traže posao i/ili žele pokrenuti vlastiti posao na besplatni program osposobljavanja za Eko poljoprivrednicu! Više informacija o programu osposobljavanja za Eko poljoprivrednicu, kao i o komunikacijskim vještinama, pisanju poslovnog plana i prezentaciji možete dobiti na radionici koja će se održati u Zaboku, 7. veljače 2020. u Zelenoj dvorani (Trg svete Jelene 6) s početkom u 11 sati.

Molimo sve zainteresirane za radionicu da se prijave na e-mail: jelena.knjaz@zagorje-sutla.eu ili broj telefona: 099/423-7151.

U prijavi molimo navedite ime i prezime, kontakt, općinu/grad te kratki razlog za uključivanje u program osposobljavanja.
Program osposobljavanja za EKO poljoprivrednicu održavat će se od 16. ožujka 2020. godine u trajanju od 150 školskih sati u Pučkom otvorenom učilištu Krapina (Šetalište narodnog preporoda 13, Krapina). Sve polaznice koje uspješno završe program stječu pravo upisa kvalifikacije u radnu knjigu.

Preuzmi: Objava_Web portali_EKO poljoprivrednica i 2. ciklus radionica POZIV_radionice_2 ciklus

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.