Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Obavezna prijava

u sustav eVisitor

Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske preporučuje se svim građanima Republike Hrvatske koji su u proteklih nekoliko dana napustili svoje prebivalište, da se vrate u isto ukoliko za to imaju mogućnost.

Ukoliko se odluče ipak ostati u mjestu privremenog boravka, isti se dodatno pozivaju da poštuju propise te se prijave putem sustava eVisitor i to:

  • ako se nalaze u svojim vikendicama da se prijave na jednak način kao što bi to i inače učinili tijekom sezone (te da prijave i sve ostale osobe koje borave u vikendici),
  • ako se nalaze kod stanovnika općine/grada da ih navedeni stanovnici prijave putem sustava eVisitor, bez obzira radi li se o prijateljima, široj ili užoj obitelji,
  • nema obveze po osnovi turističke pristojbe.

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • novi korisnici kuća za odmor (vikendaši) i
  • stanovnici općina/gradova koji primaju goste.

Potrebna dokumentacija za prijavu

1. VIKENDAŠI
  1. kupoprodajni ugovor, izvadak iz zemljišnih knjiga ili katastra, rješenje o nasljeđivanju ili slično (za vikendicu)
  2. presliku osobne vlasnika (podaci koji moraju biti vidljivi su ime, prezime, OIB i adresa prebivališta)
  3. presliku osobne za sve koji se na toj adresi nalaze i žele se prijaviti (podaci koji moraju biti vidljivi su ime, prezime, OIB i adresa prebivališta)

Prijava je za vrijeme trajanja mjera NSCZ besplatna.

2. STANOVNICI
  1. presliku osobne vlasnika kuće/stana (podaci koji moraju biti vidljivi su ime, prezime, OIB i adresa prebivališta)
  2. presliku osobne za osobu koju žele prijaviti (podaci koji moraju biti vidljivi su ime, prezime, OIB i adresa prebivališta)

Prijava je besplatna.

Strani državljani mogu priložiti presliku putovnice.

Prikupljene podatke poslati na: info@srcezagorja.com. Po prijavi u sustav dostavljamo potvrdu o boravku. Propusnice nismo u mogućnosti izdati. Svi prijavljeni vikendaši će postati, po isteku mjera, obveznici plaćanja turističke pristojbe za vrijeme boravka tijekom ljetne sezone.

Za više info: 049 232 106 i info@srcezagorja.com.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.