Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Građanima Krapinskih Toplica

Proglašenje elementarne nepogode

Uslijed nepovoljnih vremenskih prilika – obilnih padalina u razdoblju od 12. do 14. rujna ove godine na području Općine Krapinske Toplice nastao je velik broj novih klizišta, a ponovno su se aktivirala i već postojeća klizišta, što je dovelo do novih materijalnih šteta na stambenim i gospodarskim objektima.

Za područje Općine Krapinske Toplice ponovno je proglašena elementarna nepogoda (odron zemljišta).

Pozivaju se građani Općine Krapinske Toplice da se jave u Općinu Krapinske Toplice u svrhu prijave štete. Prijave se primaju svaki radni dan od 8.00 do 14.00 sati u prostorijama Općine, A. Mihanovića 3, Krapinske Toplice, najkasnije do 7. 10. 2014. godine.

Štete se prijavljuju na zakonom propisanom obrascu, a uz prijavu se prilaže i preslika osobne iskaznice.

Prijaviti se mogu štete na imovini nastale uslijed elementarne nepogode u razdoblju od 12. do 14. rujna ove godine, kao i štete na imovini koje su posljedica elementarne nepogode iz kolovoza ove godine, a sada su se zbog nove elementarne nepogode povećale (ponovno aktivirana klizišta).

Općinski načelnik

Ernest Svažić

 

EN-P-Prijava šteta od elementarnih nepogoda – preuzmi ovdje

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.