Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Informacije kontakata

za pomoć potresom pogođenim područjima Banije

Ponude za donacijama opreme, mehanizacije, građevinskog materijala ili pružanje nužnih usluga, mogu se uputiti na mail adresu: potres.petrinja@mup.hr.

Građevinski materijal: 095 595 9855 ili 099 469 5961.

Donacija kamp kućica ili kontejnera ili potrebe za istima na: 0800 2021 ili 098 118 986.

U slučajevima dovoženja humanitarne pomoći iz Hrvatske, uključujući i pojedinačnu pomoć, upućujemo donatore da istu dostavljaju u vremenu od 8 do 20 sati na adresu Avenija Dubrovnik br. 15, Zagrebački Velesajam, Paviljon br. 6, ulaz zapad u Zagrebu javiti se: 099 231 6901.

U slučajevima dovoženja humanitarne pomoći iz inozemstva, uključujući i pojedinačnu pomoć, upućujemo donatore da istu dostavljaju u vremenu od od 8 do 20 sati na adresu Avenija Dubrovnik br. 15, Zagrebački Velesajam, Paviljon br. 6 u Zagrebu, a prije kretanja na put da dostave podatke na e-mail: occz@civilna-zastita.hr:

  • ime i prezime vozača i drugih osoba koji dostavljaju (vozilima) humanitarnu pomoć,
  • identifikacijski broj osobne isprave za vozača i druge osobe,
  • registracijske oznaka vozila,
  • navesti tipove vozila (navesti primjerice šleper, kamion do 4 metra visine, kamion viši od 4 metra visine, osobno vozilo, kombi vozilo),
  • naziv graničnog prijelaza na kojem se ulazi u Republiku Hrvatsku,
  • datum i vrijeme dolaska na granični prijelaz,
  • krajnje odredište humanitarne pomoći.

Navedeni podaci potrebni su zbog organizacije prijelaza granice, oslobođenja od plaćanja cestarine te daljnje organizacije prihvata.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.