Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Javni poziv

za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti iz programa potpora poljoprivredi na području općine Krapinske Toplice u 2016.

Općina Krapinske Toplice objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti iz programa potpora poljoprivredi u 2016. godini. Potpora se dodjeljuje za subvencioniranje troškova umjetnog osjemenjivanja krava plotkinja i krmača. Javni poziv je otvoren do 15. 12. 2016. godine, odnosno do utroška sredstava.

Prijave se podnose na propisanom Obrascu uz koji se prilaže i ostala propisana dokumentacija, u zatvorenim kuvertama neposredno u pisarnicu Općine ili preporučenom pošiljkom, na adresu: Općina Krapinske Toplice, Jedinstveni upravni odjel, A. Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Preuzmi: Javni poziv u cjelosti ZAHTJEV ZA DODJELU POTPORE – OBRAZAC -1 Izjava o zaprimljenim potporama – OBRAZAC -2 Izjava o korištenim potporama -OBRAZAC -3 Program potpora poljoprivredi na području Općine Krapinske Toplice

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.