Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavijest

Krapinske Toplice

provode mjere koje propisuje Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske

Stožer civilne zaštite Općine Krapinske Toplice svakodnevno svoje aktivnosti usklađuje s mjerama i preporukama nacionalnog stožera.

Obavještavamo stanovnike Općine Krapinske Toplice da je epidemiološka situacija na našem području za sada zadovoljavajuća, ali apeliramo na dodatan oprez, jer u idućih desetak dana očekujemo vrhunac epidemije. Krapinsko-zagorska županija je nažalost najzaraženija županija u odnosu na broj stanovnika te razdoblje pred nama nikako ne daje razloge za opuštanje već nas poziva da još malo izdržimo u provođenju preventivnih mjera.

Za sada nije bilo većih kršenja mjera samoizolacije na našem području, a vezano uz evidentirane, provedeni su potrebni istražni postupci te će te osobe nažalost morati odgovarati za svoje ponašanje.

Kako se epidemiološka slika na našem području ne bi pogoršavala, pozivamo još jednom sve stanovnike općine Krapinske Toplice da se drže mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite te da izbjegavaju bilo kakvo okupljanje gdje je prisutno više od dvije osobe, da se drže razmaka u trgovinama i da koriste sredstva dezinfekcije.

I u vrijeme Uskrsa apeliramo da svi ostanemo doma te ne ugrožavamo vlastito zdravlje i zdravlje svoje okoline.

Svim stanovnicima Općine Krapinske Toplice i svima koji kod nas trenutno borave želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

E-mail adresa za dostavu zahtjeva za propusnice: info@krapinske-toplice.hr

Telefon za informacije o virusu COVID-19: 113

Ukoliko imate spoznaje da netko krši mjeru samoizolacije ili neku drugu propisanu preventivnu mjeru, molimo Vas da nas odmah obavijestite na 099 3210 380!

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i odgovornom provođenju preventivnih mjera!

Stožer civilne zaštite Općine Krapinske Toplice

Preuzmi: Zahtjev za propusnicu CZOKT

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.