Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Izbor za članove vijeća MO

Na temelju članka 32. st. 1. t.7. i 41. Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice (Sl.gl. KZŽ br.2 /14 i 6/14.) Općinsko izborno povjerenstvo donosi

Rješenje

o određivanju biračkih mjesta

na području Općine Krapinske Toplice za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora određuju se biračka mjesta kako slijedi:

 1. Biračko mjesto broj 1 – Čret, u prostorijama Vatrogasnog doma, Čret 30, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Čret, Lovreća Sela i Klokovec.
  • Za mjesni odbor i – Čret i Lovreća sela
 2. Biračko mjesto broj 2 – Gregurovec, u prostorijama područne škole, Gregurovec 12, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Gregurovec, Maturovec i Oratje.
  • Za mjesni odbor II – Gregurovec, Maturovec i Oratje
 3. Biračko mjesto broj 3 – Slivonja jarek, u kući Kozina Slavka, Slivonja Jarek 18A, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Slivonja Jarek i Hršak Breg i put dr. Stjepana Petrača u Hršak Bregu.
  • Za mjesni odbor III – Hršak breg i Slivonja jarek
 4. Biračko mjesto broj 4 – Jurjevec, u prostorijama Društvenog doma, Jurjevec na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Jurjevec i Viča Sela.
  • Za mjesni odbor IV – Jurjevec i Viča sela
 5. Biračko mjesto broj 5 – Klokovec, u prostoru u vlasništvu Gradiški Dubravke, Klokovec 227, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Klokovec i Jasenovec Zagorski i birači s prebivalištem u naselju Klokovec: Ulica Gustava Ožegovića (od kućnog broja 1 do 9) i Ulica Antuna Mihanovića (kućni broj: 17, 19, 21, 21/A, 30, 32, 34, 36, 38 i 40.).
  • Za mjesni odbor V – Klokovec i Jasenovec Zagorski
 6. Biračko mjesto broj 6 – Krapinske Toplice I, u prostorijama Doma kulture, K.Š.Đalskog 1 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Krapinske Toplice, ulice: Ljudevita Gaja, Matije Gupca, Vinogradski put, Zagorski put, I odvojak Vinogradskog puta, II odvojak Vinogradskog puta, Bobekov put, Fučkarov breg, Vinska cesta, Zelengaj, Ribnjak, Mirna ulica, Ksavera Šandora Đalskog, brigade braće Radić, Bregovita, naselje Jakoplići, I odvojak Ludevita Gaja, II odvojak Ljudevita Gaja.
  • Za mjesni odbor VI – Krapinske Toplice
 7. Biračko mjesto broj 7 – Krapinske Toplice II, u prostorijama Osnovne škole, Zagrebačka 12, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Krapinske Toplice, ulice: Zagrebačka, Cvjetno naselje, Toplička, Jakoba Badla, Jakoba Badla I odvojak, Zlatka Balokovića, Antuna Mihanovića, dr. Marcela Majseca, (prije odvojak Antuna Mihanovića), Gustava Ožegovića, Antuna Augustinčića, odvojak Antuna Augustinčića, Žnidarići, Lovački put, Nožaki, Škrnik i Nova cesta.
  • Za mjesni odbor VI – Krapinske Toplice
 8. Biračko mjesto broj 8 – Mala Erpenja I, u prostorijama Vatrogasnog Doma, Mala Erpenja 24, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Mala Erpenja od kućnog broja 1 do 39A i kućnog broja 184 do 266.
  • Za mjesni odbor VII – Mala Erpenja
 9. Biračko mjesto broj 9 – Mala Erpenja II, u prostorijama Društvenog Doma, Mala Erpenja bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Mala Erpenja od kućnog broja 40 do 183.
  • Za mjesni odbor VII – Mala Erpenja
 10. Biračko mjesto broj 10 – Selno, u prostorijama Društvenog doma, Selno bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Selno.
  • Za mjesni odbor VIII – Selno
 11. Biračko mjesto broj 11 – Vrtnjakovec, u kući Halapir Đurđice i Ivana, Vrtnjakovec 59 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Vrtnjakovec, Donje Vino i dijela naselja Klupci (od kućnog broja 1 do 54).
  • Za mjesni odbor IX – Vrtnjakovec, Donje Vino i dio naselja Klupci od kbr. 1 do 54

Predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva:

Krunoslav Stjepan Rajačić

Rješenje – dokument za preuzimanje

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.