Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Energetska obnova

Sufinanciranje

energetske obnove postojećih obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv fizičkim osobama za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća.

Prijašnjih godina Fond je program provodio u suradnji s jedinicama lokalne i regionalne samouprave, međutim od ove godine građani se sa svojim prijavama trebaju javljati direktno u Fond za zaštitu okoliša.

Sufinancirat će se Mjere energetske učinkovitosti, odnosno zamjena vanjske stolarije, povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice te ugradnja kondenzacijskog plinskog kotla. Također, sufinancirat će se i ugradnja sustava za korištenje obnovljivih izvora energije poput sunčanih toplinskih pretvarača, kotlova na biomasu, fotonaponskih pretvarača i dizalica topline.

Informacije o Javnom pozivu kao i prijavni obrazac mogu se preuzeti ovdje, a kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljske kuće možete pogledati ovdje.

Popis certifikatora za Krapinsko-zagorsku županiju možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije možete pročitati ovdje http://www.fzoeu.hr/hrv/index.asp?s=enobnovakuca.

Dokumenti za preuzimanje: Dopis FZOEU – energetska obnova kuća Letak FZOEU  VODIČ Kako do sredstava za energetsku obnovu kuća

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.