Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Završeno savjetovanje

Izvješće o provedenom savjetovanju

uz Odluku o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje otpada na području općine Krapinske Toplice

Osnovni podaci o provedenom savjetovanju

Naziv dokumenta

Odluka o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje otpada na području općine Krapinske Toplice

Stvaratelj dokumenta, tijelo koje provodi savjetovanje

Savjetovanje provodi Općina Krapinske Toplice, Jedinstvenu upravni odjel

Svrha dokumenta

Odlukom o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje otpada na području općine Krapinske Toplice utvrđuje se način provedbe mjera za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjera za uklanjanje odbačenog otpada na području općine Krapinske Toplice,a sve sukladno odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom i Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom, s ciljem smanjenja i sprječavanja nepropisnog odbacivanja otpada na području općine i očuvanjem okoliša.

Koji su predstavnici zainteresirane javnosti bili uključeni u postupak izrade odnosno u rad stručne radne skupine?

Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice

Je li prijedlog bio objavljen na internetskim stranicama i na drugi odgovarajući način? Ako jest, kada je nacrt objavljen, na kojoj internetskoj stranici i koliko je vremena ostavljeno za savjetovanje?

O predloženoj Odluci održano je javno savjetovanje s javnošću na mrežnim stranicama Općine Krapinske Toplice od 1. do 16. 3. 2018.

Koji su predstavnici zainteresirane javnosti dostavili svoja očitovanja?

U provedenom savjetovanju nije pristigao niti jedan prijedlog.

Razlozi prihvaćanja/neprihvaćanja
Troškovi provedenog savjetovanja

Nije bilo troškova vezanih uz savjetovanje.

Pročelnica

Divna Hršak-Makek

Preuzmi: Izvješće u cijelosti

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.