Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Završeno savjetovanje

Izvješće

o provedenom savjetovanju

Općina Krapinske Toplice provela je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Odluci o organizaciji i načinu naplate parkiranja.

Stvaratelj dokumenta/tijelo koje provodi savjetovanje je JUO Općine Krapinske Toplice.

Svrha dokumentaOdlukom o organizaciji i načinu naplate parkiranja određuju se parkirališne površine, organizacija i način naplate parkiranja, te nadzor nad parkiranjem vozila na javnim parkiralištima s naplatom (dalje u tekstu: javna parkirališta), na području Općine Krapinske Toplice (dalje u tekstu: Općina). Svrha odluke je urediti parkiranje u naselju Krapinske Toplice.

Koji su predstavnici zainteresirane javnosti bili uključeni u postupak izrade odnosno u rad stručne radne skupine za prijedloga?

Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice.

Je li prijedlog bio objavljen na internetskim stranicama i na drugi odgovarajući način? Ako jest, kada je nacrt objavljen, na kojoj internetskoj stranici i koliko je vremena ostavljeno za savjetovanje?

O predloženoj Odluci održano je javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na mrežnim stranicama Općine Krapinske Toplice od 1. do 10. 5. 2016.

Koji su predstavnici zainteresirane javnosti dostavili svoja očitovanja?

U provedenom savjetovanju nije pristigao niti jedan prijedlog.

Razlozi prihvaćanja/neprihvaćanja:

Troškovi provedenog savjetovanja: Nije bilo troškova vezanih uz savjetovanje.

  Pročelnica:

Divna Hršak-Makek

Preuzmi: Izvješće o provedenom savjetovanju u cjelosti

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.