Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Udruge

Na temelju članka 8.st.1. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (“Narodne novine” broj 26/15) te članka 33. Statuta Općine Krapinske Toplice (Službeni glasnik KZŽ br 16/09, 8A/13 i 6/14) Općinski načelnik Općine Krapinske Toplice donosi

Godišnji plan

raspisivanja javnih natječaja ili poziva Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge za 2016.g.

I.

Godišnjim planom raspisivanja javnih natječaja ili poziva    Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge za 2016.g. (dalje u tekstu Godišnji plan) definiraju se javni natječaji ili pozivi (dalje u tekstu: natječaj) za dodjelu sredstava iz Proračuna Općine Krapinske Toplice za 2016.g., koje će Općina Krapinske Toplice raspisivati tijekom 2016.g., programsko područje (djelatnost), ukupan iznos raspoloživih sredstava za pojedino programsko područje,(djelatnosti), najniži i najviši iznos pojedinačnih ugovora o dodjeli financijskih sredstava i očekivani broj programa ili projekata u okviru pojedinog natječaja.

II.

Godišnji plan izrađen je u posebnoj tablici koja čini sastavni dio ovog akta. (Prilog 1).

III.

Godišnji plan je okvirnog karaktera i promjenjiv je te Općina Krapinske Toplice ima pravo raspisivanja dodatnih natječaja odnosno pravo izmjene postojećih, ovisno o raspoloživosti financijskih sredstava u Proračunu.

IV.

Godišnji plan stupa na snagu danom donošenja, a objaviti će se na web stranici Općine Krapinske Toplice, www.krapinske-toplice.hr.

Općinski načelnik:

Ernest Svažić

Preuzmi materijale: Obavijest uz billing 01-2016 – Krapinske Toplice Tablica -Prilog 1

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.