Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Udruge i društva

Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga iz Proračuna Općine Krapinske Toplice za 2022.

Općina Krapinske Toplice poziva sve udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi, društvene djelatnosti da se prijave na financijsku podršku programima ili projektima koji doprinose razvoju kapaciteta udruga u kulturi, socijalnoj skrbi ili društvenoj djelatnosti.

Udruge sukladno ovom Javnom natječaju mogu prijaviti program ili projekt za sljedeća prioritetna područja:

  • Prioritetno područje 1 – Jačanje kapaciteta udruga i razvoj programa i projekata u području kulture
  • Prioritetno područje 2 – Projekti i programi u području društveno-socijalnog razvoja

Za prioritetno područje kulture ukupna vrijednost natječaja iznosi 80.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 5.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu ili projektu je 40.000,00 kuna.

Za prioritetno područje društveno-socijalnog razvoja ukupna vrijednost natječaja iznosi 89.500,00 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 4.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu ili projektu je 15.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekta je 30 dana, a završava dana 21. veljače 2022. (ponedjeljak) do 14 sati.

Prijavitelj može podnijeti jednu prijavu i ugovoriti jedan program u okviru ovog javnog natječaja

Razmatrat će se samo projekti/programi koji su pravodobno prijavljeni te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete iz Javnog natječaja.

Natječajna dokumentacija šalje se preporučeno poštom ili osobno (predaja u pisarnici Općine Krapinske Toplice), na sljedeću adresu: OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE, Antuna Mihanovića 3, 49217 Krapinske Toplice ili elektroničkim putem na e-mail adresu: info@krapinske-toplice.hr .

Preuzmi:

Obrasci za prijavu projekta:
Obrasci za procjenu kvalitete: 
Obrasci za provedbu projekta i izvještavanja: 
Dodatna dokumentacija:

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.