Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Udruge

Javni natječaj

za financiranje projekata/programa udruga iz Proračuna Općine Krapinske Toplice za 2020.

Općina Krapinske Toplice poziva sve udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi, društvene djelatnosti da se prijave na financijsku podršku programima ili projektima koji doprinose razvoju kapaciteta udruga u kulturi, socijalnoj skrbi ili društvenoj djelatnosti.

Udruge sukladno ovom Javnom natječaju mogu prijaviti program ili projekt za sljedeća prioritetna područja:

Prioritetno područje 1 – Jačanje kapaciteta udruga i razvoj programa i projekata u području kulture
Prioritetno područje 2 – Projekti i programi u području društveno-socijalnog razvoja

Za prioritetno područje kulture ukupna vrijednost natječaja iznosi 95.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 5.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu ili projektu je 50.000,00 kuna.

Za prioritetno područje društveno-socijalnog razvoja ukupna vrijednost natječaja iznosi 100.000,00 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 5.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu ili projektu je 20.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekta je 30 dana, a završava dana 13. ožujka 2020. (petak) do 14:00 sati.

Prijavitelj može podnijeti jednu prijavu i ugovoriti jedan program u okviru ovog javnog natječaja. Razmatrat će se samo projekti/programi koji su pravodobno prijavljeni, te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete iz Javnog natječaja. Natječajna dokumentacija šalje se preporučeno poštom ili osobno (predaja u pisarnici Općine Krapinske Toplice), na sljedeću adresu:

OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE

Antuna Mihanovića 3, 49217 Krapinske Toplice

Preuzmi: Javni natječaj za financiranje projekata-programa udruga za 2020.g. Upute za prijavitelje

Obrasci za prijavu projekata: 1. OPISNI OBRAZAC 2.OBRAZAC PRORAČUNA 3. IZJAVA O NEPOSTOJANJU DVOSTRUKOG FINANCIRANJA 4. OBRAZAC IZJAVE O FINANCIRANIM PROJEKTIMA 5. OBRAZAC IZJAVE UDRUGE IZ DOMOVINSKOG RATA 6. OBRAZAC IZJAVE O PARTNERSTVU 7. OBRAZAC IZJAVE O SUGLASNOSTI ZA UVID U KAZNENU EVIDENCIJU
Obrasci za procjenu kvalitete: 8. OBRAZAC ZA OCJENU KVALITETE PRIJAVE
Obrasci za provedbu projekta i izvještavanje: 8. OBRAZAC ZA OCJENU KVALITETE PRIJAVE 9. OBRAZAC UGOVORA O DODJELI FINANCIJSKIH SREDSTAVA 10. OBRAZAC OPISNOG IZVJEŠTAJA PROGRAMA ILI PROJEKTA 11. OBRAZAC FINANCIJSKOG IZVJEŠTAJA PROGRAMA ILI PROJEKTA 12. OBRAZAC ZAHTJEVA ZA ISPLATOM SREDSTAVA
Dodatna dokumentacija: Pravilnik o financiranju javnih potreba Općine Krapinske Toplice

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.