Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

Sklopljeni ugovori

IMG_0005

Općina Krapinske Toplice sklopila je ugovore sa 7 najbolje rangiranih prijavitelja iz  programa Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Općine Krapinske Toplice.

Općina i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost zajedno ulažu 250.000,00 kuna u sufinanciranje 50% prihvatljivih troškova provedbe mjera EnU na obiteljskim kućama na području Općine Krapinske Toplice.

Fond za zaštitu okoliša najavljuje novi program za građane početkom ožujka, a novost je u tome da će građani aplicirati direktno kod Fonda i procedura će biti jednostavnija.

Više o najavi novih mjera Ministarstva zaštite okoliša i prirode možete pročitati na poveznici  http://www.mzoip.hr/hr/ministarstvo/vijesti/za-projekte-zastite-okolisa-i-energetske-ucinkovitosti-osigurano-600-milijuna-kuna-bespovratnih-sredstava.html  ili ako nazovete   0800 200 170 (9-15h).

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.