Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice objavljuje

Početak savjetovanja s javnošću o

Nacrtu odluke o izradi II. izmjena i dopuna prostornog plana uređenje Općine Krapinske Toplice i II. izmjena urbanističkog plana naselja Krapinske Toplice i Klokovec

Početak savjetovanja: 9. siječnja 2018. – završetak savjetovanja 19. siječnja 2018.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 19. 1. 2018. do 15.00 sati na adresu elektronske pošte: procelnica@krapinske-toplice.hr ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice (osobno ili poštom).

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi biti će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Općine Krapinske Toplice.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Pozivamo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr ili na telefon 049 232 267.

Preuzmi: NACRT odluke o izradi II. izmjena i dopuna PPUo i UPU-a OBRAZAC sudjelovanja u postupku savjetovanja s javnošću – PPUo i UPU

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.