Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na temu

Odluka o

ugostiteljskoj djelatnosti na području Općine Krapinske Toplice

Odlukom o ugostiteljskoj djelatnosti na području Općine Krapinske Toplice  uređuje  se radno vrijeme ugostiteljskih objekata i objekata na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu unutar kojeg se mogu pružati ugostiteljske usluge, obavljanje djelatnosti izvan ugostiteljskog objekta, prostor i vanjski izgled ugostiteljskih objekata te ostali uvjeti pod kojima se može obavljati ugostiteljska djelatnost na području Općine Krapinske Toplice.

Sukladno odredbi članka 9. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (Narodne Novine broj 85/15) predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave svojom odlukom propisuje radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz skupine “Objekti jednostavnih usluga” i “catering objekti”, radno vrijeme prostora za usluživanje na otvorenom ugostiteljskih objekata; određuje lokacije izvan naseljenih područja naselja za obavljanje ugostiteljskih usluga u objektima iz skupine “Restorani” i “Barovi”; propisuje razloge za određivanje ranijeg završetka radnog vremena pojedinih ugostiteljskih objekata, kao i uvjete za produženje radnog vremena pojedinih ugostiteljskih objekata, uz mišljenje Turističkog vijeća.

Slijedom zakonskih odredbi utvrđen je nacrt  Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti.

Nacrt Odluke nalazi se ovdje te Vas pozivamo da ga pročitate i sudjelujete u javnoj raspravi i Vaše prijedloge dostavite u pisanom obliku isključivo na ovom obrascu.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 20. 6. 2016. g. do 15.00 sati na adresu  elektronske pošte:  procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice. ( osobno ili poštom).

Svi pristigli prilozi raspravi i prijedlozi dostavljeni na priloženom obrascu biti će temeljito proučeni.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Molimo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na telefon 049 232 267.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.