Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na temu

Odluka

o organizaciji i načinu naplate parkiranja

Odlukom o organizaciji i načinu naplate parkiranja određuju se parkirališne površine, organizacija i način naplate parkiranja, te nadzor nad parkiranjem vozila na javnim parkiralištima s naplatom na području Općine Krapinske Toplice.

Javnim parkiralištem smatra se javna prometna površina isključivo za parkiranje vozila, a iznimno se javna parkirališta mogu koristiti u svrhu održavanja zabavnih, sportskih, kulturnih, komercijalnih manifestacija ili sličnih događaja te prilikom izvođenja građevinskih radova, koji se ne mogu izvoditi bez zauzimanja dijela parkirališne površine sukladno uvjetima utvrđenim u Odluke o uređenju prometa na području Općine Krapinske Toplice.

Javna parkirališta mogu biti stalna (na kojima se parkiranje naplaćuje tijekom cijele godine), privremena, ulična ili izvanulična.

Javna parkirališta na kojima se predlaže uvođenje naplate su:

  1. P 1 – kod crkve Presvetog trojstva
  2. P 2 – parkiralište iza zgrade Općine
  3. P 3 – parkiralište Aleja.

Za korištenje javnih parkirališta korisnik parkirališta mora imati parkirališnu kartu, koja se može izdati kao jednosatna, višesatna, dnevna, mjesečna i godišnja parkirališna karta za određenu parkirališnu zonu.

Nacrt Odluke nalazi se ovdje te Vas pozivamo da ga pročitate i sudjelujete u javnoj raspravi i Vaše prijedloge dostavite u pisanom obliku isključivo na ovom obrascu.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 10. svibnja 2016. godine do 15.00 sati na adresu elektronske pošte:  procelnica@krapinske-toplice.hr ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice. (osobno ili poštom).

Svi pristigli prilozi raspravi i prijedlozi dostavljeni na priloženom obrascu biti će temeljito proučeni.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Molimo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na telefon 049 232 267.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.