Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na temu

Odluka o uređenju prometa

na području općine Krapinske Toplice

Odlukom o uređenju prometa na području općine Krapinske Toplice uređuju se uvjeti i pravila sigurnosti prometa na cestama na području Općine Krapinske Toplice, i to: ceste s prednošću prolaska, dvosmjerni odnosno jednosmjerni promet, sustav tehničkog uređenja prometa, ograničenja brzine kretanja vozila, promet pješaka, biciklista, vozača mopeda i zaprežnih kola, gonjenje i vođenje stoke, parkirališne površine i način parkiranja, zabrana parkiranja i mjesta ograničenog parkiranja, zone smirenog prometa, blokiranje autobusa, teretnih automobila, priključnih vozila i radnih strojeva na mjestima koja nisu namijenjena za parkiranje tih vrsta vozila i način deblokade tih vozila, postavljanje i održavanje zaštitnih ograda za pješake na opasnim mjestima, pješačke zone, sigurni pravci za kretanje školske djece, posebne tehničke mjere za sigurnost pješaka i biciklista u blizini obrazovnih, zdravstvenih i drugih ustanova, igrališta, kino dvorana i sl., uklanjanje dotrajalih, oštećenih i napuštenih vozila, uvjete prometovanja vozila opskrbe u zonama smirenog prometa i pješačkim zonama.

Nacrt Odluke  nalazi se ovdje te Vas pozivamo da ga pročitate i sudjelujete u javnoj raspravi i Vaše prijedloge dostavite u pisanom obliku isključivo na ovom obrascu.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 29. 3. 2016. godine do 15.00 sati na adresu elektronske pošte: procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice (osobno ili poštom).

Svi pristigli prilozi raspravi i prijedlozi dostavljeni na priloženom obrascu biti će temeljito proučeni.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Molimo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na telefon 049 232 267.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.