Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na temu

Prijedlog Odluke

o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca

Odlukom o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca – uređuju se uvjeti i način držanja kućnih ljubimaca, način kontrole njihovog razmnožavanja, uvjeti i način držanja vezanih pasa, način postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama na području Općine Krapinske Toplice, te kaznene odredbe, a sve sukladno odredbama Zakona o zaštiti životinja (Narodne Novine br. 135/06, 37/13 i 125/13).

Prijedlog Odluke  nalazi se ovdje te Vas pozivamo da ga pročitate i sudjelujete u javnoj raspravi i Vaše prijedloge dostavite u pisanom obliku isključivo na ovom obrascu.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 05.11.2015.g. do 15.00 sati na adresu  elektronske pošte:  procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice. ( osobno ili poštom).

Svi pristigli prilozi raspravi i prijedlozi dostavljeni na priloženom obrascu biti će temeljito proučeni.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Molimo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog važnog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na telefon 049 232 267.

Preuzmi dokumente: OBRAZAC Odluka o načinu držanja kućnih ljubimaca

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.