Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Obavijest o otvorenom savjetovanju

o Nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o općinskim porezima Općine Krapinske Toplice

Općina Krapinske Toplice otvorila je javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o općinskim porezima Općine Krapinske Toplice

Početak savjetovanja: 13. studenoga 2018. – završetak savjetovanja 27. studenoga 2018. godine.

Cilj savjetovanja je prikupiti primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti na Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o općinskim porezima Općine Krapinske Toplice.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje prijedloge i primjedbe vezane uz tekst Nacrta prijedloga Odluke o izmjeni odluke o općinskim porezima Općine Krapinske Toplice do 27. studenoga 2018. na adresu elektronske pošte: procelnica@krapinske-toplice.hr ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice (osobno ili poštom), putem priloženog OBRASCA.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Općine Krapinske Toplice. Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca. Anonimni, uvredljivi i irelevantni komentari neće se objaviti.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr  ili na telefon 049 232 267.

Preuzmi: Nacrt prijedlog odluke o općinskim porezima Općine Krapinske Toplice OBRAZAC sudjelovanja u postupku savjetovanja s javnošću- Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o općinskim porezima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.