Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice objavljuje

Početak savjetovanja s javnošću

o Nacrtu plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Krapinske Toplice

Početak savjetovanja 21. ožujka 2018. – završetak savjetovanja 5 travnja 2018.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 5. 4. 2018. do 15.00 sati na adresu elektronske pošte: procelnica@krapinske-toplice.hr ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice (osobno ili poštom).

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi biti će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja, koja su sastavi dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Općine Krapinske Toplice.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Molimo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr ili na telefon 049 232 267.

Preuzmi: Nacrt Plana upravljanja imovinom Općine Krapinske Toplice za 2018. g. OBRAZAC sudjelovanja u u postupku savjetovanja s javnošću

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.