Službene stranice Općine

Otvoreno savjetovanje

Općina Krapinske Toplice objavljuje

Početak savjetovanja s javnošću o

Nacrtu Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Krapinske Toplice

Početak savjetovanja: 11. siječnja 2018. – završetak savjetovanja 23. siječnja 2018.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 23. 1. 2018. do 15.00 sati na adresu elektronske pošte: procelnica@krapinske-toplice.hr ili na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice (osobno ili poštom).

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi biti će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja, koja su sastavi dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Općine Krapinske Toplice.

Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem će na svojoj sjednici raspravljati i odlučivati Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice.

Pozivamo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog akta.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte procelnica@krapinske-toplice.hr ili na telefon 049 232 267.

Preuzmi: NACRT Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja mješanog komunalnog otpada i biorazgarivog otpada na području Općine Krapinske Toplice OBRAZAC sudjelovanja u u postupku savjetovanja s javnošću