Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Obavljanje komunalne djelatnosti

Odluka o objavi

postupka prikupljanja ponuda

Na temelju članka 39. Statuta Općine Krapinske Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 16/09, 8A/13 i 6/14) i članka 2. i 3. Odluke o komunalnim djelatnostima koje se mogu obavljati na temelju pisanog ugovora (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br.21/09. i 19/12) Općinski načelnik donosi

Odluku o objavi postupka prikupljanja ponuda za obavljanje komunalnih djelatnosti na području Općine Krapinske Toplice

  1. Općina Krapinske Toplice objavljuje postupak prikupljanja ponuda za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja i uređenja nerazvrstanih cesta, a koji poslovi obuhvaćaju krpanje-sanaciju udarnih rupa na asfaltiranim nerazvrstanim cestama na područje Općine Krapinske Toplice u 2014. godini.
  2. Postupak prikupljanja ponuda provesti će Povjerenstvo za nabavu, te će kompletan materijal s prijedlogom za odabir ponude uputiti Općinskom vijeću u svrhu donošenja Odluke o izboru.
  3. Ponude na poziv za dostavu ponuda dostavljaju se u roku od 15 dana od dana objave ove Odluke na oglasnoj ploči Općine Krapinske Toplice, a koji je i rok za javno otvaranje prispjelih ponuda.
  4. Poziv za podnošenje ponuda uputit će se na adresu pet ponuditelja koji su registrirani za obavljanje komunalne djelatnosti iz točke 1. ove Odluke.
  5. Sastavni dio ove Odluke je tekst poziva za dostavu ponuda, troškovnik, obrazac ponude i upute natjecateljima za izradu ponude.

Općinski načelnik:

Ernest Svažić

Dokumenti za preuzimanje:

Odluka u cjelosti

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.