Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Natječaj za upis djece u DV

Natječaj za upis

djece u DV Maslačak

Na temelju članka 21. Statuta Dječjeg vrtića Maslačak Krapinske Toplice i članka 11. i 12. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga Dječjeg vrtića Maslačak Krapinske Toplice, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Maslačak Krapinske Toplice objavljuje

Natječaj za upis djece u odgojno-obrazovnu godinu 2014./2015.

1. Naziv i sjedište vrtića: Dječji vrtić Maslačak, Zagrebačka 12, Krapinske Toplice

2. Broj slobodnih mjesta: 10

3. Zahtjev za prijem djece  podnosi se u roku od 15 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića Maslačak, zaključno do 6.5.2014. godine (utorak) do 15.00 sati na adresu:

  • Dječji vrtić Maslačak
  • Tajništvo
  • Antuna Mihanovića 3
  • Krapinske Toplice

poštom ili osobno.

4. Komisija za prijem djece objaviti će rezultate upisa s prijedlogom Odluke o upisu djece u vrtić u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje zahtjeva, odnosno najkasnije do 22.5.2014. godine (četvrtak) na mrežnim stranicama Vrtića, Osnivača i na oglasnoj ploči Vrtića.

5. Sudionici natječaja imaju pravo na prigovor. Prigovor se podnosi Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Maslačak, u roku od 15 dana od dana objave rezultata na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića Maslačak. Prigovor se podnosi preporučeno poštom ili se predaje osobno, na adresu Dječji vrtić Maslačak, Tajništvo, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice. Konačnu odluku o prijemu djece u vrtić donosi Upravno vijeće Dječjeg vrtića Maslačak.

6. Potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. pisani zahtjev – na obrascu Dječjeg vrtića
  2. rodni list djeteta (bez obzira na datum izdavanja)
  3. uvjerenje MUP-a o mjestu prebivališta djeteta
  4. presliku osobnih iskaznica oba roditelja
  5. suglasnost o sufinanciranju programa dotične općine ili grada za polaznike s tog područja stanovanja
  6. dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti pri upisu sukladno članku 4. Pravilnika (potvrde ili rješenja u svrhu dokazivanja: žrtve ili invalidi Domovinskog rata, status samohranog roditelja, broj djece u obitelji (rodni list – preslika), dječjeg doplatka, zdravstvenog stanja u obitelji: djeca s teškoćama u razvoju, invaliditet ili teža bolest člana obitelji, socijalnog statuta – prihod po članu, statusa podstanara/stan u nužnom smještaju, potvrde o prihodu-plaći za prethodna tri mjeseca za svakog člana)

 

Dokumenti za preuzimanje (odluka o raspisivanju natječaja, tekst natječaja i obrazac):

Odluka o raspisivanju natječaja

 

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.