Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Natječaj za radno mjesto

Na temelju članka 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne novine” broj 86/08, 61/11 i 4/18) Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice na radno mjesto računovodstveni referent, objavljuje

Poziv

na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

U “Narodnim novinama” broj 101/18 od dana 16.11. 2018. godine objavljen je natječaj za prijam jednog službenika u Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice na radno mjesto – računovodstveni referent.

Povjerenstvo za provedbu natječaja utvrdilo je da prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti 3 kandidata čije prijave su pravodobne, uredne i koje ispunjavaju sve formalne uvjete iz natječaja.

Kandidati koji mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti su:

1. ANDREA KAPUSTA
2. IVANA DEAK
3. IVANA PILJEK.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti (provjera putem pisanog testiranja, provjere praktičnog rada i intervjua) održati će se dana 21.12.2018.g. (petak) s početkom u 8.00 sati u prostorijama Općine Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Podnositeljima nepotpunih i nepravodobnih prijava kao i podnositeljima koji ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja te se ne smatraju kandidatima, upućena je odgovarajuća pisana obavijest.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja, bez obzira na razloge koje kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Smatra se da je kandidat koji se navedenog dana ne odazove do 8:00 sati, bez obzira na razloge, povukao svoju prijavu na natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukao i kandidat koji na pisanom testiranju remeti mir i/ili pravila ponašanja na testiranju s kojima će biti upoznat, kao i kandidat koji ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Informacije vezane uz pisano testiranje navedene su u Uputama i obavijesti kandidatima koje su prethodno objavljene na internet stranici Općine Krapinske Toplice www.krapinske-toplice.hr

Ovaj Poziv objavit će se na internet stranici Općine Krapinske Toplice (www.krapinske-toplice.hr) i na oglasnoj ploči Općine Krapinske Toplice.

Predsjednik Povjerenstva:

Zvonko Očić, prof.,v.r.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.